Asianajotoimisto Heikki Virri Oy on sen osakkaan Heikki Virrin vuonna 2004 perustama liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Asianajaja Heikki Virri on ollut eri laki- ja asianajotoimistojen osakkaana vuodesta 1990 lähtien.

Neuvomme ja avustamme asiakkaitamme oikeudessa ja sen ulkopuolella. Toimimme kotimaan lisäksi kansainvälisesti, erityisesti Pohjoismaissa, Saksassa ja Baltian maissa. Asiakkaitamme ovat erikokoiset yritykset Suomessa ja ulkomailla samoin kuin yksityishenkilöt. Asianajotoimistollamme on kansainvälinen yhteistyöverkosto.

Toimistomme on kokenut ja ammattitaitoinen, mutta samalla pyrimme olemaan tehokkaita ja joustavia. Kokeneet lakimiehemme sekä osaava toimistohenkilökuntamme hoitavat asioitasi luottamuksellisesti ja ammattitaidolla.

Noudatamme toimeksiantoja suorittaessamme hyvää asianajotapaa sekä alan korkeimpia eettisiä ja laadullisia standardeja. Suomen asianajajaliiton säännöt ja hyvää asianajajatapaa koskevat ohjeet löytyvät asianajoliiton sivuilta www.asianajajat.fi.

Kaikessa toiminnassa kuvastuu ammattiylpeytemme.

Yhtiöllämme on vastuuvakuutus IF Vahinkovakuutusyhtiössä.

Asianajotoimisto Heikki Virri Oy
Linnankatu 18 FI-20100 TURKU
Tel. +358 2 278 9500 Faksi +358 2 278 9501
info@virrilaw.com